BLV-vereniging logo–liggend
DE NU BRIEF | EDITIE 04| JULI 2019
voetstappen
Beste explorer,

Hierbij een kleine update. Klein, want we zien je hopelijk op vrijdag 2 augustus bij het Koffie & Cake-inloopmoment in Hoofddorp. Als het goed is heb je daar onlangs een uitnodiging voor ontvangen. Kun je er niet bij zijn? Geen nood. In deze Nu Brief geven we je alternatieve data en locaties waarop we je ook graag verwelkomen.

Voor wie er 2 augustus wél bij is: je krijgt twee primeurs te zien! Verder zeggen we nog niets .... ;-)

Met deze 4e editie alweer van de Nu Brief willen jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Veel leesplezier & voor de lucky ones die ook echt vrij zijn: fijne vakantie, maak mooie herinneringen!

Met zomerse groet,
Wendy Maria Dekker en Joris van de Weerd
(bestuur vereniging Bij Leven Vaarwel)
site

Vernieuwde website

De afgelopen weken hebben we de website van Bij Leven Vaarwel compleet veranderd. Met als belangrijkste wijziging: de site is nu geheel bedoeld voor jóu, als herinneringsspecialist. Deze website is voortaan het digitale thuis van de vereniging Bij Leven Vaarwel. Maar de klanten/cliënten dan? Waar moeten zij terecht als ze willen weten wat jullie als herinneringsspecialisten voor hen kunnen betekenen? Daar hebben we een prachtige en passende oplossing voor. Maar daarover later meer!

BLV social

Social media. Nu. Voor later.

Sommigen van jullie hebben het al opgemerkt: ook op social media hebben we onze aanwezigheid voorzichtig wat opgevoerd. We richten op allerlei verschillende beroepsvelden waarbinnen herinneringsspecialisten werkzaam zijn. We hopen hiermee te inspireren met algemene citaten over het belang van herinneringen. Op een laagdrempelige manier. Na de zomer voeren we de intensiteit op. Zowel in aanwezigheid, als inhoudelijk. Maar voel je nu alvast vrij om wat er staat te liken en te delen!
wedstrijd

Nominatie Noorderlichtprijs

Stichting Als & Dan looft ieder jaar een prijs uit voor vernieuwende en inspirerende initiatieven in de terminale (palliatieve) zorg. De winnaar krijgt een geldbedrag van maar liefst € 1000,–! En natuurlijk de nodige aandacht via de website van de Stichting en via persberichten. Wij werden op de stichting geattendeerd, en aangemoedigd mee te dingen naar deze bijzondere Noorderlichtprijs. Dus dat hebben we gedaan. En met succes. Bij Leven Vaarwel is nu een van de zeven genomineerde initiatieven! In de eerste week van september zal de winnaar bericht krijgen. We duimen...
bezinnings

Training omgaan met sterven

We willen jullie herinneren aan de training Omgaan met sterven voor creatieve professionals. Je kunt je hier namelijk nog steeds voor inschrijven. Tijdens deze 1-daagse training behandelen trainers Hilda en Robin Zuidam (oprichters van Stichting Het Bezinningshuis) o.a. zaken die jij als creatief specialist tegen kunt komen wanneer je het leven van een ongeneeslijk zieke opdrachtgever binnenstapt. De training kost € 125,- en vindt plaats op zaterdag 31 augustus. LET OP: bij deelname van 10 of meer geldt een korting van € 25,- per persoon. Zegt het voort dus!
kc

Bij Leven Vaarwel on tour

We krijgen veel verzoekjes om persoonlijk kennis te komen maken en meer te horen over de vereniging. Het liefst zouden we overal op ingaan, maar praktisch gezien gaat dat helaas niet. Daarom trekken we de komende maanden door het land!

Op de volgende dagen ben je meer dan welkom om met ons te komen praten over Bij Leven Vaarwel, en beantwoorden we al je vragen. Ken je iemand voor wie de vereniging ook interessant zou kunnen zijn? Neem die persoon dan gezellig mee! Of geef gerust onderstaande data door.

Laat je vooraf even weten of je komt? Dat kan via info@bijlevenvaarwel.nl

Vrijdag 2 augustus – Pharos, Hoofddorp (10.30-11.30 / 14.00-15.00 uur)
Vrijdag 6 september - Van der Valk Hotel, Breukelen (13.00-14.30 uur)
Woensdag 2 oktober - Van der Valk Hotel, 's-Hertogenbosch-Vught (13.00-14.30 uur)
Vrijdag 8 november - Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Zwolle (13.00-14.30 uur)
Woensdag 4 december - Oranje Hotel, Leeuwarden (13.00-14.30 uur)

Tot ziens!
Dank jullie wel voor je aandacht. Je las de Nu Brief, de enige echte nieuwsbrief van de vereniging Bij Leven Vaarwel. De vorige Nu Brief lees je hier. Mocht je liever geen mail meer van ons ontvangen, dan kun je je via de 'unsubscribe'-link hieronder uitschrijven. De volgende Nu Brief verschijnt in augustus 2019 en wordt verspreid per mail. Ken je iemand die de Nu Brief ook wil ontvangen? Geef naam en mailadres door via info@bijlevenvaarwel.nl
Wij verstrekken persoonsgegevens nooit aan derden en gebruiken e-mailadressen uitsluitend om deze nieuwsbrief met je te delen.
Bij Leven Vaarwel is ook te vinden op...
facebook instagram 
MailPoet