BLV-vereniging logo–liggend
DE NU BRIEF | EDITIE 06| SEPTEMBER 2019
Schermafbeelding 2019-09-18 om 15.37.51
Beste explorer,

Dankjewel! Dank voor je belangstelling in vereniging Bij Leven Vaarwel. En dank voor het lezen van deze Nu Brief. Veel dank ook aan iedereen van wie we al het enthousiasme, de felicitaties, en de vele leuke reacties op alles mochten ontvangen.

Maar vooral willen we de 15 herinneringsspecialisten bedanken, die sinds 1 september lid zijn geworden van onze vereniging! Dank, en ontzettend welkom!

We zijn ongelofelijk blij dat we nu een nieuwe fase ingaan. En hoe meer herinneringsspecialisten zich bij ons aansluiten, des te sterker wij de herinneringsbranche kunnen neerzetten.

In deze Nu Brief brengen we je up-to-date van de ontwikkelingen sinds 1 september en stippen we in het kort onze plannen aan voor de komende periode. Spreekt dit je aan? Voel je welkom om lid te worden!

Wendy Maria Dekker en Joris van de Weerd
(bestuur vereniging Bij Leven Vaarwel)


PS Deze Nu Brief verscheen voor het eerst op 25 september 2019. Het kan zijn dat je deze pas op een latere datum leest, nadat je via een enthousiaste collega of vriend bent geattendeerd op Bij Leven Vaarwel. De meest actuele informatie verspreiden we tussentijds via social media of via onze website. Volg ons op Facebook (Bij Leven Vaarwel en Herinneringsspecialisten) en via Instagram.

Exclusief: 50% korting voor het Kunstenaars verdienen beter EVENT!

Schermafbeelding 2019-09-18 om 18.46.31
Onlangs waren we bij Peter Maasdam te gast in zijn indrukwekkende atelier en event-locatie in Amsterdam. De inspiratie was in alle opzichten betoverend! En, exclusief voor de creatieve leden van Bij Leven Vaarwel mogen we namens Peter een mega aanbod doen:
maar liefst 50% korting op het Kunstenaars Verdienen Beter EVENT!

Op deze business booster leer je exact hoe je als creatief op een gezonde manier geld kunt verdienen, zodat je nog meer mensen kunt helpen met waar jij goed in bent als herinneringsspecialist. Want, het hebben van passie en creativiteit alléén is niet genoeg om succesvol te zijn...

Hoewel het event speciaal gericht is op creatieven kan het ook als begeleidend herinneringsspecialist geen kwaad om kennis te nemen van de unieke methode van Peter Maasdam. Je steekt er altijd wat van op, en breidt je netwerk er automatisch verder mee uit!

Peter Maasdam. Hij is onlangs voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Best European Speaker of the Year! Lees meer over hem en dit bijzondere event om je nog beter en gezonder in de markt te zetten als herinneringsspecialist op: https://www.petermaasdam.com/aanbod-kunstenaars-verdienen-beter/

Geïnteresseerd? Mail ons, als je lid bent van Bij Leven Vaarwel, geven wij je de unieke kortingscode door! Nog geen lid? Je verdient beter! Dus meld je snel aan als lid van vereniging Bij Leven Vaarwel, en begin vandaag nog met het terugverdienen van je lidmaatschap.
Schermafbeelding 2019-09-20 om 21.25.19

Media-aandacht voor Bij Leven Vaarwel

Onlangs had bestuurslid en medeoprichter Joris een telefonisch interview met Hans Kuyper van Spulex Uitvaartmedia over 'nieuwkomer Bij Leven Vaarwel'.
"We zijn niet ontstaan vanuit de uitvaartbranche, maar beschouwen onszelf als een zijdelingse aanvulling daarop. Juist omdat het bij Bij Leven Vaarwel over het léven gaat. En, hoe je door herinneringen met de essentie daarvan verbonden kunt blijven."

Hans maakte een uitzondering voor Bij Leven Vaarwel, en besteedde zelfs twee uitzendingen lang aandacht aan onze vereniging. Beluister podcast deel I hier en podcast deel II hier.

"Een vereniging, dat is een vorm die je in deze branche niet ziet!" - aldus expert Hans Kuyper.
Cancer awareness shoot

"Wat nou als je doodgaat?" BLV op informatieavond in Badhoevedorp

Onlangs zijn wij door BLV-lid Sandrine Kwast uitgenodigd om de vereniging te vertegenwoordigen tijdens een informatieavond rondom afscheid van Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp. Esperanza is een inloophuis voor mensen met kanker, en voor hun naasten.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82 te Badhoevedorp.

Wees welkom, wij zijn er ook! Inloop vanaf 19.00 uur en aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie kun je je Sandrine rechtstreeks mailen. En Sandrine, jij leest deze Nu Brief zelf natuurlijk ook: nogmaals bedankt dat je ons voor deze informatieavond hebt uitgenodigd. We zien het als een mooie kans om jullie werk, het herinneringsspecialisme, bekend te maken onder een groter publiek.
Schermafbeelding+2019-08-17+om+10.51.13

Earlybirds

Word je vóór het eind van dit jaar lid van Bij Leven Vaarwel, dan profiteer je van een earlybird-lidmaatschapstarief. Je betaalt 250 euro (BTW niet van toepassing, we zijn een vereniging) voor een lidmaatschap van 12 maanden. Ongeacht eventuele aanpassingen na de earlybird! Zo ben je dus altijd verzekerd van de laagste instapprijs voor het lidmaatschap.

Wat het ná 31 december gaat kosten? Dat hangt van een aantal factoren af. Zoals: hoeveel leden hebben we op 31 december? Hoe is de ledengroep samengesteld? Waar liggen de behoeften van deze leden? Welke acties kunnen we op de agenda zetten voor de vereniging in 2020? Factoren die op dit moment nog niet concreet in te vullen zijn. Daarom kunnen we nu nog geen concrete uitspraken doen over de hoogte van de contributie in 2020.

Wel doen we er uiteraard alles aan om de contributie altijd zo laag mogelijk te houden. En omdat we de pioniers die nu al vertrouwen in ons hebben we uiteraard de laagste prijs garanderen is er de early bird. De earlybird-aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019.
Schermafbeelding 2019-09-18 om 18.44.06

Herinneringsspecialisten.nl

Ongetwijfeld heb je al een kijkje genomen op de nieuwe website herinneringsspecialisten.nl (het gaat namelijk erg goed met de bezoekersaantallen!). Op deze site krijgen leden gratis een profiel om uitgebreid te vertellen wie ze zijn, wat ze doen, en waarom ze met hun persoonlijke herinneringsspecialisatie een belangrijke bijdrage kunnen leveren.

Ook plaatsen we hier regelmatig wetenswaardigheden en inspiratie om aan jouw clienten en klanten door te kunnen geven. De site is overigens geheel voor particulieren gemaakt, om hen te inspireren en de weg naar de herinneringsspecialist van hun keuze zo makkelijk mogelijk te maken.

LIKE HERINNERINGSSPECIALISTEN OP FACEBOOK!!!
Er is ook een aparte Facebook-pagina voor herinneringsspecialisten! Dus naar onze leden! Net als de gelijknamige website is deze specifiek bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar herinneringsspecialisten. Om ze te helpen bij het vastleggen van hun persoonlijke identiteit! Nu. Voor later.

www.facebook.nl/herinneringsspecialisten

Dus kom je mensen tegen die graag iets van zichzelf willen laten vastleggen door een herinneringsspecialist, verwijs ze vooral door naar www.herinneringsspecialisten.nl en www.facebook.nl/herinneringsspecialisten

De website www.bijlevenvaarwel.nl is puur bedoeld voor (aspirant)leden, branchegenoten en anderen geïnteresseerden in het herinneringsvak.

We zijn benieuwd naar wat je ervan vindt. Dus mail vooral je ervaringen, ideeën en suggesties! info@bijlevenvaarwel.nl
kc

Vragen? Stel ze 2 oktober in Den Bosch!

Na twee compleet verschillende Koffie&Cake-sessies in Hoofddorp en Breukelen verheugen we ons nu op de volgende kennismakingssessie. Dit keer zullen we onze nieuwe vrienden in het zuiden bezoeken, en reizen we woensdag 2 oktober naar Den Bosch.

De sessies zijn bedoeld om al je vragen over de vereniging en over het lidmaatschap te stellen. Maar het is ook een manier om ons, en elkaar alvast te ontmoeten. En naast dat je de sfeer kunt komen proeven is het daarbij ook een uitgelezen kans om zelf bij te dragen aan de totstandkoming van onze unieke vereniging!!! De eerste én enige branche vereniging voor herinneringsspecialisten, jij kan er als een van de eerste pioniers bij horen.

Er hebben zich al wat enthousiaste mensen gemeld voor woensdag 2 oktober in Den Bosch. En ook voor de data elders in 't land zijn al aanmeldingen.

Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Data voor de volgende Koffie & Cake-sessies:
Woensdag 2 oktober - Van der Valk Hotel, 's-Hertogenbosch (13.00-14.30 uur)
Vrijdag 8 november - Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Zwolle (13.00-14.30 uur)
Woensdag 4 december - Oranje Hotel, Leeuwarden (13.00-14.30 uur)

We horen graag of je komt! Meld je aan via info@bijlevenvaarwel.nl!
69572723_2351805984872798_3320942320416718848_o
Lidmaatschap BLV Early Bird

Meld je nu aan!

Na aanmelding ontvang je van ons per mail een welkomstpakket met o.a. de richtlijnen om zelf de informatie aan te leveren voor je eigen profielpagina op www.herinneringsspecialisten.nl.

Resumé: Bij Leven Vaarwel...

  • Bij Leven Vaarwel is de eerste en enige branchevereniging voor herinneringsspecialisten. Officieel opgericht in juni 2019, door Wendy Maria Dekker en Joris van de Weerd (klik op de linkjes om meer te lezen over onze achtergrond en drijfveren).
  • De vereniging Bij Leven Vaarwel heeft als missie jou als lid te ondersteunen, inspireren en te verbinden met andere leden. We geven je een podium en bieden jou de mogelijkheid jezelf (verder) te ontwikkelen als herinneringsspecialist.
  • Meer informatie vind je op onze verenigingswebsite www.BijLevenVaarwel.nl
Dankjewel voor je aandacht. Je las de Nu Brief, de enige echte nieuwsbrief van de vereniging Bij Leven Vaarwel. De vorige Nu Brief lees je hier. Mocht je liever geen mail meer van ons ontvangen, dan kun je je via de 'unsubscribe'-link hieronder uitschrijven. De volgende Nu Brief verschijnt in oktober 2019 en wordt verspreid per mail. Ken je iemand die de Nu Brief ook wil ontvangen? Geef naam en mailadres door via info@bijlevenvaarwel.nl
Wij verstrekken persoonsgegevens nooit aan derden en gebruiken e-mailadressen uitsluitend om deze nieuwsbrief met je te delen.
Bij Leven Vaarwel is ook te vinden op...
facebook instagram 
MailPoet