VaarwelKunst

Niets zo expressief als kunst. Wat als de herinnering aan u straks net zo levendig zou kunnen zijn? Bij Leven Vaarwel biedt u de mogelijkheid tastbare kunst te realiseren, samen met een professioneel kunstenaar. De kunstenaar zal uw wensen en ideeën verwerken in een unieke creatie. In een kennismakingsgesprek kunt u aangeven wat het kunstwerk moet uitstralen en welke boodschap u wilt overbrengen. Het resultaat zal een kunstwerk zijn dat voor zich spreekt. Dat straks een tastbare herinnering zal zijn voor uw nabestaanden: “Kijk, dit was ik. Dit heb ik bij leven laten maken, speciaal voor jullie. In dit kunstwerk vind je mij terug. En alle dromen die ik voor jullie heb.” Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die Bij Leven Vaarwel biedt. 

Schilderij

Bij Leven Vaarwel werkt samen met diverse kunstschilders, die u graag portretteren. Het mag realistisch zijn, maar ook abstract. Het kan met olieverf, acrylverf, aquarel, houtskool, potlood of papier (paper art). U kiest. 

Neem contact op

Beeld

Een gebeeldhouwde weergave van u(w hoofd of buste). Momenteel biedt Bij Leven Vaarwel de optie om uw portret te laten boetseren in klei. 

Neem contact op

Sieraad

Een ring, een hanger, oorbellen of een armband. U kunt speciaal voor een dierbare een sieraad laten maken, geheel naar uw wensen. Met uw lievelingskleur erin verwerkt bijvoorbeeld. 

Neem contact op