VaarwelMuziek

Een herinnering die doorklinkt

Iedereen heeft wel een lievelingslied. Een lied dat om wat voor reden dan ook als op het lijf geschreven voelt. Of  nou ja: bíjna. Als net dat ene woordje anders zou zijn. Of als het akoestisch was uitgevoerd met uitsluitend piano in plaats van een hele band. Er zijn een heleboel manieren om een lied te personaliseren. Bij Leven Vaarwel bespreekt de mogelijkheden en uw wensen graag met u. Diverse muzikanten – van vocalisten tot pianisten, gitaristen en songwriters – staan voor u klaar om het lied van uw leven te spelen. U krijgt daarvan een digitale opname, die u helemaal naar eigen wens kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om af te laten spelen tijdens uw uitvaart. Of misschien wilt u uw persoonlijke lied als soundtrack onder een VaarwelVideo. Ook is een live uitvoering tijdens de uitvaart bespreekbaar. 

Een lied dat speciaal voor u, over u en mét u is opgenomen, is niet alleen een cadeau voor uzelf, maar ook voor de dierbaren die u straks achterlaat. VaarwelMuziek klinkt door tot ver na het afscheid.  

writing-1245534-638x427

Zelf (mee)schrijven

U hoeft zelf geen Bob Dylan te zijn om een mooie, persoonlijke tekst te schrijven. Het enige wat u hoeft te doen, is vertellen welk lied betekenis voor u heeft. En welk verhaal u wilt vertellen. Wie bent u? Wat wilt u in dit lied terugzien? Is er een speciale boodschap die u in de tekst kwijt wilt? Dat is uw inbreng. Wij zorgen voor de rest. Het resultaat zal een lied zijn waarin uw stem doorklinkt. Een waardevolle herinnering aan u.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

veel keuze

Een muzikant kan nog zo getalenteerd en ervaren zijn, muziek komt uiteindelijk ook neer op smaak. Smaken verschillen. U kunt zelf aangeven waar u van houdt. Welke stijl, wat voor stem. Engelstalig, of toch liever in het Nederlands. In ons landelijke netwerk van professionele muzikanten is altijd iemand te vinden die bij uw wensen past. 

Waarvoor, voor wie

Heeft u eenmaal uw eigen, persoonlijke VaarwelMuziek laten opnemen, dan kunt dit lied als soundtrack onder een VaarwelVideo laten zetten. Of laten afspelen tijdens uw eigen uitvaart, voor uw familie en vrienden. Wilt u het lied live laten uitvoeren, dan is dat in sommige gevallen – in overleg met de betrokken muzikant(en) – ook mogelijk, tegen een meerprijs.  

Laat een laatste boodschap na voor uw dierbaren. Zeg het op uw manier. Zeg het met muziek.