VaarwelPortret

Er komt een dag dat u afscheid neemt. En misschien komt die dag al snel. Hoe wilt u dat mensen zich u herinneren? Welk beeld wilt u nalaten van uzelf? U kunt ervoor kiezen nog één keer op uw allermooist op de foto te worden gezet. Alleen. Of met uw dierbaren. Bij Leven Vaarwel werkt samen met een selectie aan fotografen in heel Nederland, die begrijpen hoe belangrijk dit VaarwelPortret voor u is. En met visagisten en haarstylisten, die bovenal met respect en zorgvuldigheid te werk gaan. Bij Leven Vaarwel kiest de professionals die het beste op uw wensen aansluiten (denk aan stijl, locatie en tarieven). Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende VaarwelPortret-mogelijkheden.

(Glamour)portret

U op uw allermooist. Met of zonder visagie en haarstyling; dat mag u zelf weten. De foto kan bij u thuis worden gemaakt, in een fotostudio of op een andere door u gewenste locatie. Natuurlijk kunt u in overleg met de fotograaf meerdere foto’s, op verschillende locaties, laten nemen. Een VaarwelPortret is waardevol als geschenk voor uw dierbaren en kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als foto op de rouwkaart.

Groepsportret

Nog één keer op de foto met het gezin. Een laatste keer vastleggen hoe jullie nu zijn. De liefde tussen u en uw partner. De unieke band tussen u en uw kinderen. Leg het vast als herinnering voor later, voor wanneer u afscheid heeft moeten nemen. De fotoshoot voor een groepsportret (vanaf twee personen) kan bij u thuis, in een fotostudio of op een andere door u gewenste locatie plaatsvinden. Het eindresultaat zal voor uw dierbaren een prachtige herinnering zijn aan u. 

Reportage

Wat zou het mooi zijn om het samenzijn met familie en/of vrienden nog één keer vast te leggen. Zodat uw dierbaren straks terug kunnen bladeren in een fotoalbum waarin een speciale gebeurtenis is vastgelegd door een professionele fotograaf. Denk aan een verjaardag, een familiefeest of gewoon… die laatste keer dat uw vrienden samen met u, bij u thuis, een borrel kwamen drinken om te proosten op het leven. Op uw leven. Nu. Voor later.

Levi & VaarwelPortret

Levi (51): “Toen ik te horen kreeg dat ik kanker heb, was het niet zozeer ikzelf, maar mijn dochter (15) die in paniek raakte. Mijn zoon (18) probeert zich goed te houden, maar ik zie ook in zijn ogen dat hij het er heel moeilijk mee heeft. De vooruitzichten zijn gelukkig redelijk. De artsen zeggen dat ik kans heb dit te overleven. Maar de blik in de ogen van mijn kinderen maakte mij ervan bewust, dat ik het ‘nu’ moet koesteren. Nu ben ik er nog. Ik krijg chemo, maar ik heb mijn eigen haar nog. Ik ben op de meeste dagen nog fit genoeg om de herinnering aan ‘nu’ vast te leggen. Voor later. Voor wat er ook gebeurt. Het was mijn vrouw die op het idee kwam een VaarwelPortret te laten maken met het hele gezin. Inclusief onze trouwe hond Iep natuurlijk. De fotoshoot alleen al was een bijzondere en onvergetelijke ervaring voor ons. Ik zou het iedereen aanraden die leeft in het nu, maar tegelijkertijd zorgt voor later.”

‘De herinnering aan nu heb ik laten vastleggen. Voor later.’

Om privacyredenen worden hier niet de foto’s van Levi en zijn gezin getoond.