Vrienden van Bij Leven Vaarwel
experts & leveranciers

Experts

Herinneringsspecialisten zijn professionals die klanten helpen om de essentie van hun leven vast te leggen in een tastbaar object en/of duurzaam traject. Iets dat ze kunnen doorgeven na een definitief “Vaarwel…”, om met hun nabestaanden in verbinding te blijven. 

Ze laten zich graag ondersteunen en versterken door deskundigen uit andere vakgebieden. Door experts, die hun kennis en ervaringen willen delen. Bijvoorbeeld in een lezing, een workshop, of één-op-één. 

Experts helpen onze leden helpen. Door extra kennis en kunde. Zo kunnen herinneringsspecialisten zich nog beter inzetten voor de persoonlijke invulling van levensafscheid van hun klanten/cliënten. Creatieve en begeleidende professionals die vanuit hun eigen vakgebied precies weten hoe je klanten kunt helpen om een tastbare herinnering te maken, worden op die manier nog meer in hun kracht gezet.

Hun klanten rekenen er namelijk niet alleen op dat deze herinneringsspecialisten de kennis en vaardigheden in huis hebben die daarvoor nodig is. Maar ook net dat beetje extra meebrengen waarmee ze het verschil kunnen maken.

De branchevereniging Bij Leven Vaarwel verbindt experts actief met de herinneringsspecialisten.

Leveranciers

Vrienden van Bij Leven Vaarwel zijn ook ZZP’ers/bedrijven, die een geheel op zichzelf staand ‘product’ maken of dienst leveren passend bij het werk van herinneringsspecialisten. Wellicht heb jij als leverancier iets te bieden dat de producten en diensten van herinneringsspecialisten mooier of beter kan maken. Iets dat in welke zin dan ook ondersteunend is. 

Wil je ook graag onze herinneringsspecialisten ondersteunen met jouw specifieke kennis, zodat zij op hun beurt nog mooiere en betere herinneringen kunnen maken met en namens hun klanten/cliënten? Je bent meer dan welkom om je aan te sluiten bij Bij Leven Vaarwel! Je krijgt er veel voldoening en dankbaarheid voor terug, en komt in contact met een groep gemotiveerde specialisten in diverse beroepsgroepen.