Wij zijn herinneringsspecialisten, verenigd in een unieke brancheorganisatie

Bij Leven Vaarwel is van idee (2017) uitgegroeid tot collectief, en van collectief tot vereniging. Bij Leven Vaarwel verenigt herinneringsspecialisten die ieder op hun eigen manier, binnen hun eigen vakgebied, met eigen stijl en kwaliteit invulling geven aan de afzonderlijke wensen van hun eigen cliënten en opdrachtgevers. Ieder voor zich, en toch samen sterk. Bij Leven Vaarwel is een initiatief van Wendy Maria Dekker en Joris van de Weerd. Zij richtten in juni 2019 de vereniging op en vormen gezamenlijk het bestuur.   >> Lees meer over Wendy en Joris

Als branchevereniging zijn wij er voor zowel creatieve als begeleidende professionals die de essentie van ieders leven op hun eigen manier in een herinnering weten te vatten, zodat het ook na een definitief vaarwel vanuit dezelfde essentie z’n waarde behoudt. Wij eren deze professionals met de titel: herinneringsspecialisten. Bij Leven Vaarwel is daarmee de allereerste brancheorganisatie voor herinneringsspecialisten. 

Dat kunnen creatieve specialisten zijn, zoals schrijvers, dichters, fotografen, videografen, kunstenaars en muzikanten. Maar ook begeleidende specialisten verwelkomen wij graag als lid. Denk aan zorgverleners in ziekenhuizen, hospices, maar ook bijvoorbeeld coaches op financieel vlak. 

Je kunt in principe lid worden als je werkzaam bent als ZZP’er en je jezelf identificeert als creatieve specialist of begeleidend specialist.  

Meer info over de lidmaatschappen volgt. Per 1 september kun je je als lid aanmelden bij de vereniging. Houd deze website in de gaten en/of mail bij interesse lidmaatschap@bijlevenvaarwel.nl